Artsal

Aviso Legal

CONDICIONS D'ÚS DE LA WEB El lloc http://www.ART-SURT S.C.P està destinat a proveir, al públic en general, informació sobre els productes i serveis proporcionats per ART-SURT S.C.P., (d'ara endavant ART-SURT S.C.P.). La informació i els serveis subministrats a través d'aquesta pàgina es regeixen per aquestes Normes d'Utilització que es detallen a continuació, i l'accés als mateixos per part dels usuaris suposa l'acceptació, sense reserves, de tots els termes. La utilització de determinats serveis oferts en aquest lloc es regirà per les condicions particulars específiques per a cada cas, les quals substitueixen, completen i/o modifiquen les Normes d'Utilització, i s'entendran acceptades pel mer ús del servei. ART-SURT S.C.P es reserva el dret a modificar, alterar o posar al dia aquestes Normes d'Utilització sense previ avís, les quals entraran en vigor a partir del moment de la seva publicació a la web, per la qual cosa li recomanem que consulti aquest apartat de forma periòdica. Normes d'Utilització de l'assetjo http://www.ART-SURT S.C.P.

1. Tots els continguts del lloc http://www.artsal.es, són titularitat de ART-SURT S.C.P., i estan protegits pels drets i tractats de Propietat Intel·lectual i Industrial, quedant expressament prohibida la còpia, reproducció, distribució, utilització o modificació del mateix sense consentiment previ i escrit de ART-SURT S.C.P., Tampoc pot Vè. redirigir qualsevol material contingut en aquest lloc web a qualsevol altre servidor sense l'exprés consentiment per escrit de ART-SURT S.C.P. Si vostè coneix algun material de qualsevol tipus que estigui publicat en aquest lloc web i vostè creu ser el propietari dels drets intel·lectuals i/o de còpia del mateix, per favor, posi's en contacte immediatament amb ART-SURT S.C.P.. Aquest material serà immediatament retirat.

2. Queda expressament prohibida la còpia o imitació, total o parcial, dels elements continguts en aquest lloc web (incloent però no limitant, gràfics, logotips, imatges,....), sense el consentiment exprés de ART-SURT S.C.P.. Vostè podrà transmetre, veure, copiar i imprimir els documents i els gràfics que es troben directa i expressament accessibles en aquest Lloc web únicament per a finalitats personals, i no podran ser modificats o alterats de cap manera.

3. L'usuari es compromet a utilitzar la web i els serveis i continguts de la mateixa conforme a la llei i els disposat en aquestes Normes d'Utilització, abstenint-se d'utilitzar-la amb finalitats o efectes il·lícits, contraris a l'establert en aquestes Normes d'Utilització, lesius dels drets i interessos de tercers o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar o deteriorar la web i els seus serveis i continguts, impedint la normal utilització o gaudi de la mateixa i els seus serveis i continguts per part dels usuaris.

4. ART-SURT S.C.P es reserva el dret a denegar discrecionalment, a qualsevol moment, i sense previ avís, l'accés a aquesta web i/o a qualsevol dels seus continguts.

5. ART-SURT S.C.P. Es reserva la facultat d'efectuar, a qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda en aquesta web, de la configuració i presentació d'aquesta i de les condicions d'accés. ART-SURT S.C.P. Es reserva al seu torn la facultat de suspendre temporalment l'accés al seu lloc web sense necessitat de previ avís per efectuar labors de manteniment, actualitzacions i/o millores del mateix.

6. ART-SURT S.C.P ha tingut l'hagut de cuidat i diligència en la preparació d'aquest lloc web, que posa de forma gratuïta a la disposició dels usuaris d'Internet. Tant l'accés al lloc web com l'ús que pugui fer-se de la informació i continguts del mateix són exclusiva responsabilitat de l'usuari, no assumint ART-SURT S.C.P responsabilitat alguna pels danys del qualsevol tipus que poguessin derivar-se de la visita o accés al lloc web o de la informació continguda en el mateix, ni tampoc respecte a la presència o absència de virus o altres elements que puguin produir alteracions en el sistema informàtic, documents, o fitxers de l'usuari, fins i tot si s'hagués avisat expressament de la possibilitat d'aquests danys.

7. Aquest lloc web pot fer referències a enllaços o pàgines de tercers no gestionades per ART-SURT S.C.P., no significant en cap cas recolzo, promoció o recomanació per part de ART-SURT S.C.P.. ART-SURT S.C.P no exerceix cap control sobre la informació i continguts d'aquestes pàgines de tercers, no assumint responsabilitat ni garantia de cap classe respecte a aquesta informació i continguts. Els riscos de consulta d'aquestes pàgines de tercers corresponen exclusivament a l'usuari, qui ha de regir-se pels termes i condicions establertes en les mateixes.

8. L'objectiu d'aquest lloc web no és un altre que proporcionar, de bona fe, informació sobre els nostres productes i serveis als usuaris d'Internet. No obstant això, encara que ART-SURT S.C.P intenta que la informació i continguts d'aquesta pàgina siguin correctes i estiguin sempre actualitzats, no garanteix la inexistència d'errors i/o omissions, per la qual cosa recomana a l'usuari que contrasti la informació de la mateixa directament ART-SURT S.C.P..

9. ART-SURT S.C.P no garanteix la disponibilitat i continuïtat de funcionament dels continguts disponibles a través d'aquesta web, excloent qualsevol responsabilitat per la falta de disponibilitat i/o funcionament d'aquests continguts.

10. Marques Registrades: els drets de propietat industrial i intel·lectual de les marques comercials registrades de ART-SURT S.C.P a les quals fa referència aquest lloc web corresponen a ART-SURT S.C.P., quedant expressament prohibit el seu ús sense el consentiment previ i explícit de ART-SURT S.C.P.. Aquest lloc web pot contenir referències a marques registrades de tercers, reconeixent ART-SURT S.c.pa favor dels seus titulars els corresponents drets de propietat industrial i intel·lectual. L'esment o aparició al web d'aquestes marques de tercers no implica l'existència de drets o responsabilitat alguna de ART-SURT S.C.P., així com tampoc respatller o recomanació per part de ART-SURT S.C.P..

11. Per a qualsevol controvèrsia que es pogués derivar de les Normes d'Utilització contingudes en aquest contracte, ambdues parts renuncien expressament a qualsevol altre fòrum i se sotmeten a la jurisdicció i competències dels Tribunals i Jutjats de Manresa.

Amb la finalitat de donar compliment a la Llei 34/2002, li informem que:
ART-SURT S.C.P J-60.828.928 amb és el titular de la URL:www.artsal.es
Pot contactar amb nosaltres pels següents mitjans:
Correu Electrònic : comercial@artsal.es
Telèfon: 93 868 49 11
Recinte Mina Nieves s/n
08261 Cardona